Útifű hipertónia


Útifű hipertónia formában lehet felhasználni a lándzsás útifüvet?

Az útifű egy apró, lágyszárú növény, amit gyakran tekintenek gyomként, hiszen szabadon nő szinten mindenütt a világon.

Az útifű leveleit az indiánok már évszázadok óta felhasználják gyógyászati célokra. Sőt ma már a tudományos bizonyítékok sem hiányoznak a növény gyógyhtásait illetően.

szédülés magas vérnyomás tachycardia magas vérnyomás mágneses rezonancia képalkotása

Az útifűben található útifű hipertónia gyulladáscsökkentő és antimikrobiális tulajdonságokkal bírnak, így ideális többek között az influenza kezelésére is. Szirupként A lándzsás útifű útifű hipertónia hatékonyan méregteleníti a szervezetet. Eredményes orvossága a útifű hipertónia vérnyomásnak, a hólyagproblémáknak, a reumának, a láznak, a vércukorszintnek, a hasmenésnek, a gastritisnek, a vérhasnak, a peptikus fekélyeknek, a vérzéseknek, az irritábilis bél szindrómának, a hólyaggyulladásnak, a mlleéküreg-gyulladásnak, valamint a szénanáthának.

kerékpár magas vérnyomás ellen magas vérnyomás kezelése asd 2 vélemény

Ezenfelül képes megszüntetni a dohányzás iránti vágyat is. A lándzsás útifű szirupot leggyakrabban a hideg és az influenza tüneteinek enyítésére használják.

mi normalizálja a vérnyomást magas vérnyomásban böjt nap magas vérnyomás esetén

Friss levelek A lándzsás útifű friss leveleinek nyugtató és gyógyító hatásai vannak, ha a külső sebek, vágások, csípések és bőrbetegségekről van szó. Érdemes a legfiatalabb hajtásokat kiválasztani, amit áttörve közvetlenül lehet alkalmazni az érintett területen.

Ez a szer képes leállítani a túl erős vérzést, gyógyítja a rovarcsípéseket, a kiütéseket, a gyulladásokat, a fertőzéseket, a keléseket, a pelenka okozta kiütéseket és mindenféle sebet.

Alacsony zsírtartalmú, koleszterin-men tes, vízoldható és nem vízoldható rostokban gazdag.

Frissen még salátaként is kiváló. Kevés mellékhatása van A lándzsás útifű szirupnak nincsen komolyabb mellékhatása, amit jól bizonyít, hogy még a gyerekek esetében is igen nagyfokú biztonsággal lehet használni.

Gyógynövény keresőGyógynövények Gyógynövények betegségekre rovatunkban kétféleképpen kereshetnek: ha szeretnék megtudni, hogy egy-egy betegségre milyen gyógynövények ajánlottak, vagy ha egy gyógynövényről szeretnék megtudni, hogy mire jó. Ha betegség szerint keresnének, kattintsanak a betegségkeresőre, ha gyógynövény szerint, akkor válasszák a gyógynövénykeresőt, majd mindkét esetben használják a legördülő listát. Hasznos böngészést kívánunk!

Egyetlen melllékhatása az allergiás reakciók azok esetében, akik allergiásak az útifű pollenjére. A lándzsás útifű szirup belsőleg fogyasztva okozhat még gázosodást, hasmenést, gyomorpanaszokat, szapora szívverést, illetve alacsony vérnyomást is.

Simon Webpatika A teakeverék. Naponta alkalommal fogyasztani. Homeopátia is jó kiegészítő lehet a kezelésben, mindig figyeljük meg a tüneteket!